Знаменитий карикатурист висміяв Путіна на риболовлі
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий карикатурист висміяв Путіна на риболовлі

Знаменитий карикатурист висміяв Путіна на риболовлі
Джерело:  online.ua

Відомий карикатурист Сергій Йолкін у своїй новій роботі висміяв візит президента Росії Володимира Путіна і прем'єра РФ Дмитра Медведєва в Новгородську область, де вони спілкувалися з місцевими рибалками.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter DW.
На сайті Кремля 9 вересня повідомлялося, що Путін і Медведєв відвідали острів Липно в дельті річки Мсти, де оглянули православний храм кінця XIII століття, потім здійснили прогулянку на катері по озеру Ільмень, піднялися на борт одного з риболовецьких суден і поговорили з рибалками.
На карикатурі зображене багаття, на якому вариться «уха», а з казана визирають риби. «Ми вас підтримуємо!», «Хочу метати ікру від Путіна», - кажуть риби Путіну, який сидить біля багаття.
«Особливості національної риболовлі», - підписали карикатуру в Twitter DW.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі активно посміялися над президентом Росії Володимиром Путіним і прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим, які їли юшку з рибалками на острові Липно в Новгородській області..

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?