Лукашенко підірвав мережу своїм рецептом чоловічої сили
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко підірвав мережу своїм рецептом чоловічої сили

Лукашенко підірвав мережу своїм рецептом чоловічої сили
Джерело:  Sputnik Білорусь

Президент Білорусі Олександр Лукашенко здивував користувачів мережі запевненнями в тому, що для виконання "чоловічих обов'язків" необхідно щодня з'їдати по шматку м'яса.
Про це він заявив в ході спілкування з журналістами, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство «Sputnik Білорусь».
Лукашенко впевнений, що щодня громадяни держави повинні займатися спортом, а в разі, якщо на це не вистачає часу, - дотримуватися певного режиму харчування.
"Перестань жерти! На сніданок максимум три яйця і чашечка кави, в обід - овочевий суп. Ну, ще шматок м'яса можна собі дозволити, щоб виконувати свої чоловічі обов'язки, а ввечері сир - і все", - рекомендує президент Білорусі.
Він зазначив, що сам займається спортом щодня. "Кажуть, немає часу у людей, але я не менше людей зайнятий, але мінімум дві години на день на спорт - за рахунок сну, за рахунок чого завгодно, але ти повинен знайти", - підкреслив глава держави.
Користувачі мережі обговорили рецепт чоловічої сили від Лукашенка. Так tokeru заявив: "Баьька всіх навчить ^ - ^".



Альфарий Омегон: "Якщо холостяк, то м'ясо можна не їсти".
Борис написав: "Тут розповідається його графік ... він то їсть, то спортом займається ... а в резиденції на робочому місці години 3-4 максимум. Ну часом звичайно поїздки всякі", на що Побічний Ефект відповів: "Це дивлячись як оцінювати. Ось якщо системний адміністратор на роботі нічого не робить - значить дуже добре працює)".
Олександр Чернецов здивувався таким словам президента Білорусі: "Яке м'ясо? Картоха!", А Дмитро Баловников відповів йому: "Картоха з м'ясом".




Дмитро Блінов: "Лукашенко молодець. Поважаю. Справжній мужик".
Юрій Хенріксон: "Які у Лукашенка "чоловічі" обов'язки, якщо він вже багато років свою дружину в селі тримає, а сам в Мінську живе в своїй резиденції?!".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко поділився "секретом успіху" і запропонував своїм громадянам "роздягатися і працювати".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?