Україні запропонували рецепт боротьби з Росією на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Україні запропонували рецепт боротьби з Росією на Донбасі: опубліковано відео

Україні запропонували рецепт боротьби з Росією на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Економіст Борис Кушнірук вважає, що краще займатися розвитком економіки і Збройних сил України, продовжуючи вести антитерористичну операцію проти проросійських бойовиків на Донбасі, ніж оголошувати воєнний стан і офіційно оголошувати війну Росії.
Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
"Завдання полягає в тому, щоб, зберігаючи таку ситуацію, так звану АТО (хоча ми всі розуміємо, що це зовнішня агресія Росії на території України), ми формували наші Збройні сили в сучасному вигляді. Ми можемо забезпечити їх технікою, розвивати економіку, займатися економікою", - зазначив економіст.
"Так, у нас є постійна військова напруга на території Донбасу. Так, вона створює величезні проблеми для країни і формує постійну можливість для негативного очікування", - продовжив він.
"Але це точно краще, ніж просто війна і воєнний стан, який дуже легко оголошувати, сидячи на дивані, десь біля телевізора. Значно краще це робити, якщо ви вже хочете, там, на Донбасі. І для цього можна піти в будь-який військкомат і записатися добровольцем туди. А сидячи в Києві, навряд чи варто це робити", - підкреслив Кушнірук.



Повний  текст відеоблога читайте на ONLINE.UA: Военное положение в Украине: чем это грозит.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?