Пропагандистську ДНР-ЛНР упіймали в Києві: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Пропагандистську ДНР-ЛНР упіймали в Києві: опубліковані фото

Пропагандистську ДНР-ЛНР упіймали в Києві: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України затримала в Києві жінку, яка вела антиукраїнську пропаганду на користь бойовиків так званих ДНР і ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
«Жінку, яка за вказівкою російських кураторів вела антиукраїнську пропаганду, затримала в Києві Служба безпеки України», - сказано в повідомленні.
«Зловмисниця разом зі спільниками використовувала одну з соціальних мереж для поширення закликів до насильницької зміни діючої влади і організації зазіхань на територіальну цілісність і недоторканність України, а також фінансової підтримки терористичних організацій, що діють на тимчасово окупованих територіях», - додали в СБУ.
«Також жінка керувала низкою антиукраїнських угруповань в соцмережах. Зловмисниці оголошено про підозру за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. Їй обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають невідкладні слідчі дії зі встановлення всіх причетних до функціонування організованої злочинної групи», - повідомили в українській спецслужбі.
Як повідомляв ONLINE.UA, бойовик так званої ДНР, який був затриманий на Донбасі співробітниками Служби безпеки України та бійцями Збройних сил, звернувся до президента РФ Володимира Путіна.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?