Допити дітей: бойовики ДНР виклали відео з "українськими диверсантами"-підлітками
Категорія
Події
Дата публікації

Допити дітей: бойовики ДНР виклали відео з "українськими диверсантами"-підлітками

Допити дітей: бойовики ДНР виклали відео з "українськими диверсантами"-підлітками
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР провели допити підлітків з Ясинуватої, яких затримали і звинуватили в нібито підготовці "диверсій" "на замовлення українських спеслужб".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт так званого "міністерства державної безпеки" угруповання ДНР.
Всі підлітки є неповнолітніми, 1998-2001 року народження. Відповідно до заяв бойовиків, раніше співробітник української спецслужби Ігор Ріцко з позивним "Алмаз" запропонував одному із затриманих підлітків Богдану Ковальчуку "створити групу зі своїх друзів і знайомих для заробляння грошей шляхом вибивання боргів з комерсантів Ясинуватої", а потім і диверсій.
У мережі з'явилися відео, на яких відображені "свідчення" затриманих підлітків. На деяких з відеороликів можна помітити, що не всі діти змогли втриматися від сліз.


Допит Ковальчука Богдана Сергійовича, 1998 р.н.


Допит Миронова Ярослава Валерійовича, 2001 р.н.


Допит Пазушка Владислава Олександровича, 2001 р.н.


Допит Солодовникова Максима Васильовича, 1999 р.н.


Допит Хмеленка Дениса Андрійовича, 1999 р.н.
Як повідомляв ONLINE.UA, у військкоматі Шахтарська Донецької області вибухнув невідомий вибуховий пристрій, що бойовики так званої ДНР вже назвали "диверсією української сторони".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?