Це геніально: з'явилися фото сміливого винаходу бійців АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Це геніально: з'явилися фото сміливого винаходу бійців АТО

Це геніально: з'явилися фото сміливого винаходу бійців АТО
Джерело:  online.ua

Відомий журналіст Роман Бочкала розповів про спосіб, в який військовослужбовці Збройних сил України, які беруть участь у війні на Донбасі, вдосконалюють озброєння.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Чергове перемир'я не протрималося і тижня. Але українські воїни готові до відповіді. Гранатомети перетворюються, перетворюються... На елегантні міномети) Пороховий прискорювач і реактивний заряд за допомогою елементарного перехідника відправлять міну 82 мм куди слід", - написав Бочкала.
Він зазначив, що ціна такого виробу становить 50 грн, і використовують його в одній з найгарячіших точок зони АТО, - в промзоні під Авдіївкою.
"І можна працювати прямою наводкою. У більшості випадків по балістичній траєкторії. Навісик. Прицільна дальність не кілометри, а сотні метрів. Не знаю, хто перший це придумав, але це геніально. Це реально рятує життя наших хлопців і присипляє ушльопків", - додав журналіст.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерт з питань воєнної доктрини Роберт Фарлі заявив, що передача країнами Заходу летальної зброї Україні може зрівняти сили сторін воєнного конфлікту на Донбасі.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?