Козловський висловився про гастролі українців у Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Козловський висловився про гастролі українців у Росії

Козловський висловився про гастролі українців у Росії
Джерело:  online.ua

Український співак Віталій Козловський розповів, як ставиться до гастролей українських артистів на території РФ і чи їздить він з концертами в окупований Росією Крим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Апостроф.Лайм".
"Мені наплювати. Це їх бізнес, кожен веде його по-своєму. Дуже багато їздять туди, дуже багато, а причепилися до однієї артистки або декількох. А їздить більша частина, увага, велика частина тих, кого ви знаєте, любите і слухаєте, - відповів Козловський на питання журналіста, як він ставиться до гастролей українців у Росії.
Співак розповів, що, на його думку, вабить сьогодні українських виконавців у Росії.
"Географія, заробіток. А що завжди приваблювало? А що приваблює американських виконавців в Європі? Любов до публіки, ну це і є географія. А в основному - заробіток. Люди вкладають, вони заробляють, розвивають свій бізнес, не обмежуючись тільки Америкою. Вони їздять по світу. А ми зі своїм менталітетом, українці, слов'яни, на жаль, не можемо достукатися до таких же, як ми. Виходить, що ми один з одним воюємо", - додав він.
Також Козловський висловився і про окупований Крим. На питання журналіста, чи надходять йому запрошення виступити на півострові, Віталій заявив:
"Так, пропозицій було дуже багато, але я туди не їхав, бо громадськість мене не зрозуміла б. Бачите, незважаючи ні на що, ми все одно залежні від якоїсь думки", - розповів він.
Крім того, Козловський вирішив заступитися за своїх колег, яких, в зв'язку з частими виступами в Росії, критикують в Україні.
"Мені було дуже шкода Іру Білик, яка поїхала на весілля до своєї подруги і її розсекретили, що вона була в Ялті. І що потім почалося? Перевороти. Будучи в своєму рідному місті, на Площі Ринок (у Львові - ред.), я побачив, що хтось зробив таку дошку з поліграфією, я так розумію, це місцева влада домовилася, і там фотографії Повалій, Білик та Ані Лорак. Там були їхні голови, а тулуби були у вигляді курок. І написано: "Бойкот запроданцям" , "Ми не курки, не птахи, ми народні співачки" ...Такий ось злий стьоб. Навіщо це робити?", - обурився співак.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Віталій Козловський гнівно висловився про свого екс-продюсера Ігоря Кондратюка, з яким припинив співпрацю чотири роки тому. Приводом послужила заборона на виїзд за кордон протягом 83 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?