Путіна спіймали на зйомці з фальшивими нареченими: в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна спіймали на зйомці з фальшивими нареченими: в соцмережах сміються

Путіна спіймали на зйомці з фальшивими нареченими: в соцмережах сміються
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

на Червоній площі в російській столиці Москві в день міста 10 вересня сфотографувався з дівчатами у весільних сукнях, при цьому в мережі стверджують, що наречені були фальшивими.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов тоді виклав фото в своєму Twitter і написав, що біля будівлі російського Кремля «наречені» нібито напали на Путіна, щоб зробити з ним селфі.


При цьому в мережі стверджують, що дівчата на фото були помічені в якості професійних фотомоделей.


«Шукаю красунь для рекламних зйомок, шоурумів, показів, заходів», - оголошення такого змісту було знайдено в мережі разом з фотографіями «наречених» Путіна.




«Хех, і тут постановка. Як Володимир # Путін сфотографувався з "нареченими", - написав користувач Twitter MH17Ru і виклав відповідні скріншоти.







«Країна-фейк: в Москві були підставні наречені; на Ільмені - підставні рибалки. Сам Путін хоч справжній?», - іронізує користувач Twitter «Мід Роіссі».


Gennadiy Anikienko: Ви що, очманіли? До нього ж близько не підпустять неперевірених людей, він же с ... ть, що його грохнуть ....


Наг Люша: У нього навіть вогнище намальоване на шматку полотна.


Микола Васильєв: Юшки теж не було, вони дошик заварювали.


Кот Вчений: Агентство "Наречені і двійники за викликом".


Олексій: Ботокс разом з силіконом, це сила майбутньої Росії.


Як повідомляв ONLINE.UA,

карикатурист Сергій Йолкін у своїй новій роботі висміяв візит президента РФ Володимира Путіна і російського прем'єра Дмитра Медведєва в Новгородську область, де вони спілкувалися з місцевими рибалками

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?