Зникнення екс-губернатора Київщини: адвокат напустив ще більше туману
Категорія
Події
Дата публікації

Зникнення екс-губернатора Київщини: адвокат напустив ще більше туману

Зникнення екс-губернатора Київщини: адвокат напустив ще більше туману
Джерело:  online.ua

Адвокат екс-голови Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука Юрій Сухов заявив про те, що Мельничук їздив відпочивати, в той час як раніше дружина екс-губернатора Мельничука повідомляла про зникнення чоловіка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські Новини.
За словами адвоката, Мельничук перебував на відпочинку в період з 9-11 вересня, при цьому відпочивав він з дружиною і дітьми.
"Максим Дмитрович на вихідних перебував на відпочинку з дружиною і дітьми. Зараз я можу сказати тільки те, що він живий і здоровий", - заявив Сухов.
Адвокат також зазначив, що його підопічний не має процесуального статусу в жодному з кримінальних проваджень на цей момент.
Раніше дружина Мельничука Галина заявила про його зникнення. За словами дружини екс-губернатора, в останній раз вона розмовляла з чоловіком о 16:30 9 вересня. Також повідомлялося, що місцезнаходження Мельничука було невідомо і його помічникам.
Як повідомляв ONLINE.UA, працівники прокуратури затримали за підозрою в отриманні хабара заступника голови Київської обласної державної адміністрації Ігоря Любка. Пізніше глава ГПУ Юрій Луценко заявив про те, що прокуратура перевірить причетність до схеми отримання хабара губернатора Київщини Мельничука.
Після цього президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Мельничука з поста губернатора Київської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?