Російський академік пророкує РФ швидку катастрофу: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський академік пророкує РФ швидку катастрофу: з'явилося відео

Російський академік пророкує РФ швидку катастрофу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російський великий вчений, академік Юрій Рижов вважає, що в Росії неминуче почнуться соціальні протести, при цьому економічна криза в РФ буде настільки жорсткою, що росіянам доведеться пережити часи, схожі з блокадним Ленінградом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста Олександра Сотника, який взяв інтерв'ю у Рижова.


«Академік РАН Юрій Рижов констатує, що мешканці Кремля знаходяться в стані істерики, панічно боячись неминучих соціальних протестів в Росії, які почнуться в зв'язку з "зануренням російського "Титаніка" в пучину кризи», - пише Сотник.


«Тим, хто може, вчений радить "валити з країни, поки не пізно", іншим же, на його думку, доведеться "терпіти, як терпіли за часів війни в блокадному Ленінграді ... "», - цитує журналіст висловлювання російського академіка.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в РФ перед виборами в Держдуму, наміченими на 18 вересня, Рижова викликали на "співбесіду" в Федеральну службу охорони, так як в його районі прописаний російський президент Володимир Путін, який теж братиме участь у виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?