У Мінську мітинг опозиції переріс в бійку з титушками: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Мінську мітинг опозиції переріс в бійку з титушками: з'явилися фото і відео

У Мінську мітинг опозиції переріс в бійку з титушками: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У столиці Білорусі Мінську близько півтори сотні активістів опозиції зібралися на протестний мітинг, при цьому в мережі повідомляють, що активісти побилися з місцевими титушками.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.


Мітинг проходив під гаслом: "Вимагаємо справжні вибори".


У Білорусі 11 вересня відбулися парламентські вибори, за результатами яких до парламенту пройшли всього два представника опозиції.


Відзначається, що ініціатором мітингу виступив кандидат в президенти країни на виборах 2010 року Микола Статкевич.


"Єдиний шанс змінити ситуацію в країні - це вулична активність", - сказав Статкевич. За його словами, мітинг не стане разовою акцією, а ознаменує собою початок кампанії.


При цьому в соцмережах повідомляють, що на учасників акції напали переодягнені омонівці-титушки.


«Тіхарі в кепках Russia напали на мітингувальників. Підійшов командир міліції і дав їм команду піти», - написав у своєму Twitter користувач «РБ головного мозку».


«Це дуже показово, що співробітники мінського ОМОНу ходять в кепках з написом Russia, а не Belarus. Такі першими триколори повісять», - також поіронізував «РБ головного мозку» пізніше.


«За шкірку викинули ОМОНівця в штатському», - також написав користувач і опублікував відео.



Як повідомляв ONLINE.UA,  російський історик і політолог Олександр Ситін вважає, що президент Росії Володимир Путін буде загрожувати Білорусі військовим вторгненням.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?