У Києві перекрили вулицю противники скандального будівництва: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві перекрили вулицю противники скандального будівництва: з'явилися фото і відео

У Києві перекрили вулицю противники скандального будівництва: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Противники будівництва торгового центру на виході зі станції метро "Героїв Дніпра" в Києві перекрили вулицю Героїв Дніпра.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спільноти «Оболонь».


«Зараз рух транспорту по вулиці Героїв Дніпра паралізовано. Протестуючі пропускають тільки карети «швидкої допомоги», - сказано в повідомленні.


Відзначимо, що в середу, 7 вересня, будівельники почали зносити один з вестибюлів станції метро «Героїв Дніпра», щоб звільнити місце під будівництво ТЦ. Також планується забудувати місце стихійної торгівлі біля станції метро.


Будівництво ведеться з липня 2016 року. Кияни активно виступають проти будівництва торгового центру і неодноразово заявляли про те, що будуть перешкоджати проведенню робіт на виході зі станції.


Активісти також вручили представникам забудовника попередження про безстрокову акцію протесту і цілодобово

чергують біля будівництва.


Через будівництво ТЦ над одним із шляхів метро був пошкоджений стелю, а в підлозі з'явилася величезна тріщина.


При цьому в «Київському метрополітені» заявили, що будівництво торгового центру на виході зі станції метро "Героїв Дніпра" не впливає на безпеку перевезень.



Як повідомляв ONLINE.UA,  "Київміськбуд" оголосив безстрокову забастровку після гучного скандалу навколо будівництва в Святошинському районі Києва.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?