Бойовики ДНР розгулялися: стало відомо про сотні затриманих
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР розгулялися: стало відомо про сотні затриманих

Бойовики ДНР розгулялися: стало відомо про сотні затриманих
Джерело:  online.ua

Протягом трьох днів проведення операції «Нічне місто» бойовики  так званої ДНР  з «силового крила» незаконної організації за порушення комендантської години затримали 566 осіб.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських ресурсів.


Операція проводилася «з метою виявлення диверсійно-розвідувальних груп, а також недопущення фактів вчинення злочинів і правопорушень в нічний час доби» з 9 по 11 вересня, відзначає ресурс.


Комендантська година на окупованій території Донецької області забороняє пересування громадян і транспорту з 23:00 до 5:00. Стежать за виконанням режиму бойовики «МВС» і «МГБ» так званої ДНР.


Раніше бойовики так званої ДНР заявили, що проти них в Харцизьку планували диверсію. Також повідомлялося, що у військкоматі окупованого Шахтарська пролунав вибух, постраждав охоронець. В інциденті бойовики також звинуватили українську сторону.


Як повідомляв ONLINE.UA, 12 вересня  бойовики заявили про затримання декількох підлітків, які нібито були завербовані українськими спецслужбами і займалися підривом військової техніки сепаратистів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?