Протести проти скандальної забудови в Києві: з'явилися нові подробиці, відео та фото
Категорія
Події
Дата публікації

Протести проти скандальної забудови в Києві: з'явилися нові подробиці, відео та фото

Протести проти скандальної забудови в Києві: з'явилися нові подробиці, відео та фото
Джерело:  online.ua

Увечері 12 вересня в Києві учасники  мітингу біля станції метро "Героїв Дніпра" в Києві  заявили про безстрокову акцію протесту, однак десь опівночі активісти розійшлися.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Страна ».


Мітинг буде продовжений о 18:00 13 вересня.


При цьому в соціальних мережах повідомляють, що кількість протестуючих досягала 500 осіб.


Крім поліцейських, на місці мітингу перебували бійці "Азова", відзначає видання.


При цьому журналіст Володимир Хенгістов написав у своєму Facebook, що на місце мітингу прибули автобуси з бійцями Національної гвардії.


«На Героїв Дніпра - народний рух проти будівництва ТРЦ над метро. І нікого з київської адміністрації, зате натомість прислали кілька автобусів Нацгвардії охороняти будівельний паркан. Пріоритети розставлені точніше нікуди , - написав Хенгістов і опублікував фото.




Крім того, стало відомо про відновлення будівництва після завершення мітингу. «Вбивають сваї. Чутно сильний шум», - повідомив кореспондент видання з місця подій.


За його словами, в будівельників кинули пляшки місцеві жителі, проте тут же приїхали 4 патрульні машини. Поліцію викликали працівники будівництва, які написали заяву на місцевих жителів.




Нагадаємо, противники будівництва торгового центру на виході зі станції метро "Героїв Дніпра" в Києві перекривали 12 вересня вулицю Героїв Дніпра, через що Оболонь простояла в величезних пробках.


Будівництво ТРЦ «Оазис» ведеться з липня 2016 року. Кияни активно виступають проти будівництва і неодноразово заявляли про те, що будуть перешкоджати проведенню робіт на виході зі станції. Через будівництво ТЦ над одним із шляхів метро була пошкоджена стеля, а в підлозі з'явилася величезна тріщина.




Як повідомляв ONLINE.UA,  "Київміськбуд" оголосив безстрокову забастровку після гучного скандалу навколо будівництва в Святошинському районі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?