В Україні назвали умову зустрічі Порошенка з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні назвали умову зустрічі Порошенка з Путіним

В Україні назвали умову зустрічі Порошенка з Путіним
Джерело:  online.ua

Зустріч в «нормандському форматі» за участю президентів України Петра Порошенка і Росії  Володимира Путіна  може відбутися тільки при виконанні ряду умов з боку РФ, заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкн.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Клімкіна  ТСН.


"Щоб вийти на цю зустріч, нам потрібно побачити від Росії хоча б якісь кроки, що вони готові йти вперед», - сказав Клімкін.


«І такими кроками для нас будуть реальне припинення вогню, відведення їх сил (російських військових на Донбасі - Ред.) і можливість впустити ОБСЄ (на окупований Донбас - Ред.)", - заявив глава українського зовнішньополітичного відомства.


При цьому міністр закордонних справ додав, що складно уявляє собі таку зустріч в Україні. На його думку, для зустрічі в «нормандському форматі» підходить Берлін або Париж.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент РФ Володимир Путін, який раніше визнавався, що йому "доведеться спілкуватися" з президентом України Петром Порошенко, поки не збирається зустрічатися з українським лідером, заявив 7 вересня прес-секретар кремлівського лідера Дмитро Пєсков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?