Саакашвілі грубо обізвав українських депутатів, дісталося і людям Порошенка: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі грубо обізвав українських депутатів, дісталося і людям Порошенка: з'явилося відео

Саакашвілі грубо обізвав українських депутатів, дісталося і людям Порошенка: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Голова Одеської обласної державної адміністрації  Міхеіл Саакашвілі  назвав народних депутатів, які подали проти нього заяву в генеральну прокуратуру, "убозтвом".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


Так Саакашвілі прокоментував той факт, що народні депутати від фракції "Народний фронт" Микола Княжицький, Павло Пинзеник, Олександр Дроздик і депутат від "Блоку Петра Порошенка" Дмитро Голубов подали в ГПУ заяву "Про вчинення кримінального правопорушення" Міхеілом Саакашвілі», в якій мова йшла про участь одеського губернатора в правопорушеннях навколо Одеського припортового заводу.


"Я повинен коментувати це убозтво, цих депутатів, цих пройдисвітів, цю парламентську босоту, яка просто ганьба для будь-якої країни. Люди гинули на Майдані за те, щоб ця босота, ці злодії і шахраї увійшли в парламент, це сором і ганьба, в тому числі, два грузина загинули на Майдані», - сказав Саакашвілі.


«Ганьба, що ці люди називають себе народними депутатами і взагалі є політиками в цій країні. Сподіваюся, що це тимчасова ситуація, і вона зміниться", - додав одеський губернатор.


Він також повідомив, що партія "Блок Петра Порошенка" перетворилася в «кримінальне угрупування».


"БПП перетворилася на таке ж організоване кримінальне угрупування, як і " Народний фронт ". Я не про всіх членів там говорю, але однозначно. На вході при ОПЗ сидить "Народний фронт", на виході сидить БПП. Тобто продукцію продає БПП, це їх каса", - сказав Саакашвілі.


"Нехай шукають, що хочуть, але я не припускаю від людей, які по горло сидять в лайні корупції, щоб вони говорили, що можуть щось знайти на Саакашвілі", - заявив глава Одеської ОДА.





Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше колишній заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе, який повідомляв про створення нової політичної сили з головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі, заявив, що президент Петро Порошенко з гаранта Конституції перетворився на гаранта корупції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?