Турчинов розкрив провокацію Путіна в Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Турчинов розкрив провокацію Путіна в Києві

Турчинов розкрив провокацію Путіна в Києві
Джерело:  online.ua

Секретар Ради Національної безпеки і оборони  Олександр Турчинов  назвав диверсією російської пропагандистської машини повідомлення про те, що він нібито переходить на посаду в Міністерство внутрішніх справ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Турчинова в Facebook.


«Розмови про конфлікти в силовому блоці і мій перехід в Міністерство внутрішніх справ - чергова спланована провокація», - написав Турчинов.


«Через окремі ЗМІ була здійснена чергова інформаційна диверсія російської пропагандистської машини на нашій території. Стиль роботи кремлівських провокаторів і їх заготовки залишаються незмінними - дестабілізувати Україну зсередини, створити штучні конфлікти і посіяти недовіру», - заявив секретар РНБО.


«Нещодавно за допомогою такої ж тактики російська агентура розхитувала урядову коаліцію, нацьковуючи попереднього прем'єра з можливими його наступниками. Тоді «аналітики» відправляли мене керувати Урядом. У них нічого не вийшло, тому що державні сили замість протистояння продемонстрували зрілість і мудрість. Була збережена коаліція, оновлено склад уряду і скоригована Програма дій», - продовжив Турчинов.


«Примітно, що помилкові чутки про моє нове призначення ходять в розпал путінського збройного божевілля на наших кордонах і на окупованих територіях нашої країни. Зараз саме той час, коли нам потрібна максимальна концентрація і консолідація», - додав Турчинов.


За його словами, ворог буде робити все, щоб підірвати віру українців в єдність у владних колах і можливість дати гідну відсіч окупантам. На думку Турчинова, саме для цього президент Росії Володимир Путін приваблює не тільки військові засоби, а й "широкий арсенал брехні і дезінформації».


«Хочу запевнити всіх негідників, які зазіхають на наш суверенітет і намагаються зруйнувати нашу державу зсередини: не витрачайте часу і ресурсів. Вас все одно це не врятує, бо ви приречені!», - додав Турчинов.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Турчинов заявляв, що інформаційна війна є вкрай небезпечною складовою гібридної війни, яку веде Росія проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?