Гидкий ранок: у Порошенка оголосили про великі втрати на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Гидкий ранок: у Порошенка оголосили про великі втрати на Донбасі

Гидкий ранок: у Порошенка оголосили про великі втрати на Донбасі
Джерело:  online.ua

За понеділок, 12 вересня, в зоні антитерористичної операції на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, 15 бійців були поранені, один український військовий зник безвісти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook позаштатного радника президента Петра Порошенка Юрія Бірюкова.
«За 12/09/2016, загалом: 2 загиблих, 15 поранених, 1 зник безвісти», - написав Бірюков.
«Про зіткнення з ДРГ нічого не буду писати, муторний настрій. Результат: 2 загиблих, 5 поранених і 1 зниклий безвісти. І ще 10 поранених: по всьому фронту, всі варіанти - розтяжки, осколки. Гидкий ранок», - додав Бірюков.
Нагадаємо, в штабі АТО повідомили 12 вересня, що близько 16:00 позиції одного з підрозділів Збройних Сил України в районі Станиці Луганської були атаковані ворожою ДРГ, загинули двоє військових.
Як повідомляв ONLINE.UA, чергова домовленість про перемир'я була досягнута 1 вересня на переговорах Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі в кінці серпня. Однак бойовики вже неодноразово порушували перемир'я.
При цьому в ОБСЄ заявили, що після впровадження "режиму тиші" на Донбасі кількість обстрілів зменшилася на 90%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?