У Росії похмуро пожартували про Путіна, який спілкуватиметься з труною
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії похмуро пожартували про Путіна, який спілкуватиметься з труною

У Росії похмуро пожартували про Путіна, який спілкуватиметься з труною
Джерело:  online.ua

Російський політолог Станіслав Бєлковський відзначився чорним гумором на адресу президента Росії Володимира Путіна і кандидата в президенти США Хілларі Клінтон від Демократичної партії, у якої нещодавно виявили серйозні проблеми зі здоров'ям.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір з Бєлковським на радіостанції «Ехо Москви».
Коментуючи інтерес Росії до майбутніх президентських виборів в США, Бєлковський сказав: «Я думаю, що американський народ розбереться без нас. По-друге, я думаю, ступінь консолідації істеблішменту проти Дональда Трампа настільки великий, що Хілларі (Хілларі Клінтон - Ред.) стане президентом, якщо тільки не помре до моменту, коли визначаються результати голосування».
«Але ви знаєте, що, згідно з американськими законами, мертвий теж може зайняти виборну посаду, і так і бувало неодноразово. Що якщо людина помирала після дати реєстрації, то він обирався потім якимось сенатором або конгресменом. В крайньому випадку, вперше в житті Сполученими Штатами Америки правитиме мертвий президент», - додав Бєлковський.
«І уявляєте, яке щастя принесе Дмитру Кисельову? Це буде головна тема будь-якої його програми», - саркастично зауважує російський політолог.
«Але найдивніше, що Володимир Володимирович Путін при всій його підкресленій асексуальності, йому доведеться стати латентним некрофілом, тому що йому доведеться спілкуватися з мертвим лідером іншої країни. Вибачте великодушно», - продовжив свою похмурий жарт Бєлковський.
«Я просто собі уявив, як Володимир Путін зустрічається з труною... І вирішує з нею всі питання. Це чудово», - також сказав Бєлковський.
Як повідомляв ONLINE.UA, під час траурної церемонії, присвяченої 15-й річниці терактів у США 11 вересня 2001 року, Хілларі Клінтон стало погано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?