Ватажок ДНР і комуністи Росії посварилися через наркотики
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ДНР і комуністи Росії посварилися через наркотики

Ватажок ДНР і комуністи Росії посварилися через наркотики
Джерело:  online.ua

Координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук розповів про конфлікт між ватажком так званої ДНР Олександром Захарченком і депутатом Держдуми РФ від фракції КПРФ Казбеком Тайсаєвим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Тимчука.
Нардеп пояснив, що з ініціативи Тайсаєва керівники комуністичних структур угруповання ДНР почали постачати з Росії на Донбас різноманітну продукцію: продукти харчування, побутову хімію, наркотичні речовини.
"Однак зазначені дії не були узгоджені з ватажком ДНР Захарченком, який, дізнавшись про «бізнес» комуністів, був вельми засмучений такою поведінкою російських «партнерів». Зокрема, Захарченко віддав вказівку "правоохоронним органам" ДНР провести обшуки за місцем проживання наближених до Тайсаєва осіб і почав погрожувати їм притягненням до «кримінальної відповідальності»", - йдеться в повідомленні.
Тимчук стверджує, що Тайсаєв приїжджав до Донецька для залагодження конфлікту з Захарченком, що, за словами депутата КПРФ, йому вдалося.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше британське видання Daily mail допустило конфуз, проілюструвавши новину про затримання в Росії глави антикорупційного агентства фотографією ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?