Росія знайшла спосіб заробити на Донбасі: з'явилися подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

Росія знайшла спосіб заробити на Донбасі: з'явилися подробиці

Росія знайшла спосіб заробити на Донбасі: з'явилися подробиці
Джерело:  Комерсант

Незважаючи на впроваджене проти Росії продовольче ембарго, в 2016 році обсяг поставок російського пива на територію окупованого Донбасу збільшився в кілька разів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Коммерсант".
За перше півріччя 2016 року експорт російського пива склав 60%, і обсяги поставок зросли з 1,86 до 6,06 млн декалітрів. В основному Росія поставляє продукцію «Очаково", («Приятель») і МПК («Жигулі», «Хамовники»). Цю й іншу продукцію можна придбати в магазинах окупованих міст і селищ Донбасу.
За даними видання, чотири великі компанії на непідконтрольній уряду території України уклали контракт з російськими постачальниками пива. У той же час міжнародні виробники пива Efes, Carlsberg, Anheuser-Busch InBev і Heineken заявили, що не возять продукцію з Росії в Україну.
Нагадаємо, раніше в Росії продовжили продуктове ембарго до кінця 2017 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, український уряд у відповідь на дії Росії також продовжив термін дії продуктового ембарго до 31 грудня 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?