У Києві одні поліцейські влетіли в інших: з'явилися фото аварії
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві одні поліцейські влетіли в інших: з'явилися фото аварії

У Києві одні поліцейські влетіли в інших: з'явилися фото аварії
Джерело:  ДТП.kiev.ua

На Одеській трасі в Києві зіткнулося два автомобілі з поліцейськими, в результаті аварії постраждало двоє правоохоронців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dtp.kiev.ua.
Інцидент стався ввечері 12 вересня. Попередньо, Opel Kadett, на якому їхали правоохоронці, врізався і перекинув Hyundai Tucson поліції охорони, який виїхав з другорядної дороги зі спецсигналами.
В аварії постраждали два поліцейських, які не пристебнули ремені безпеки. Автомобіль Opel Kadett евакуювали до приїзду слідчо-оперативної групи.
У мережі з'явилися фотографії з місця події.
Нагадаємо, 12 вересня на вулиці Сагайдачного в Києві дівчина-водій Mazda спробувала наїхати на поліцейського, образившись на його зауваження про неправильну парковку.
Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 13 вересня на вулиці Саксаганського в центрі Києва сталася страшна ДТП за участю патрульного автомобіля Toyota Prius і Chevrolet Lacetti, постраждали четверо людей.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?