У Миколаєві вийшли на боротьбу зі сміттям зі Львова: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві вийшли на боротьбу зі сміттям зі Львова: опубліковано відео

У Миколаєві вийшли на боротьбу зі сміттям зі Львова: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Депутати міської ради Миколаєва заблокували на міському звалищі 4 машини зі сміттям зі Львова, яке мають намір завезти в місто.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости-N.
У ніч на 13 вересня чотири сідельні тягачі з напівпричепами, навантажені сміттям, приїхали на звалище біля села Велика Корениха під Миколаєвом. При цьому близько 5 години ранку на сміттєвий полігон приїхали кілька депутатів міськради і перекрили дорогу за шлагбаумом.
Видання повідомляє, що депутати не пропускають тільки львівські машини, при цьому сміттєвози з Миколаєва проїжджають вільно.
Близько 7 ранку до депутатів вийшов директор полігону твердих побутових відходів, який показав розпорядження мера Миколаєва про прийом сміття і попросив пропустити машини. Але депутати відмовилися розблокувати дорогу. Також одному з депутатів, які блокували сміттєвози, Олександру Омельчуку, подзвонив мер Миколаєва Олександр Сенкевич з вимогою пропустити машини, проте депутати знову відповіли відмовою.
Загальний обсяг привезеного зі Львова сміття становить близько 200 кубічних метрів. Приблизно стільки ж привезли на миколаївське звалище 12 вересня, крім того, виданню стало відомо, що за таким же графіком намічено працювати і далі: 4-5 машин на день. За місяць до Миколаєва повинні привезти мінімум 6 тисяч кубічних метрів ТПВ зі Львова.
10 вересня мер Миколаєва Сенкевич підписав розпорядження про прийом на миколаївському полігоні із захоронення твердих побутових відходів сміття зі Львова. Розпорядження викликало активні протести громадськості.
Також на 13 вересня анонсована акція протесту проти ввезення львівського сміття до міста.


Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці червня на стихійному звалищі в районі міського кладовища в Миколаєві спалахнула масштабна пожежа, через що обласний центр накрило димом.
Нагадаємо, 30 травня на найбільшому звалищі у Львівській області сталася пожежа, а потім обвал, в результаті якого загинули троє рятувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?