Київ врятували від можливої ядерної аварії: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Київ врятували від можливої ядерної аварії: з'явилися подробиці

Київ врятували від можливої ядерної аварії: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

На проспекті Науки в Голосіївському районі Києва демонтували незаконно встановлену газову заправну станцію, яка розташовувалася недалеко від ядерного реактора.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-служби прокуратури Києва.
"У ході досудового розслідування встановлено, що заправка здійснювала свою діяльність без будь-яких дозвільних документів. Крім того, вона була облаштована впритул до працюючої тягової підстанції, яка забезпечує постійним струмом контактні мережі тролейбусів "Київпастрансу", а також недалеко від ядерного реактора Інституту ядерних досліджень НАН України", - відзначили в столичній прокуратурі.
На думку експертів, діяльність незаконної заправки могла стати причиною техногенної аварії. Демонтаж провели київські поліцейські спільно з працівниками експертних установ КМДА в рамках справи за статтею про порушення безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.
Проводиться розслідування.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві під час демонтажу незаконних МАФів біля станції метро "Святошин" не пошкодували і магазин Roshen.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?