Казкарі і папуги: в Україні жорстоко висміяли "креатив" бойовиків Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Казкарі і папуги: в Україні жорстоко висміяли "креатив" бойовиків Донбасу

Казкарі і папуги: в Україні жорстоко висміяли "креатив" бойовиків Донбасу
Джерело:  online.ua

Депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук висміяв "МГБ" так званої ДНР, яке 12 вересня заявило про затримання підлітків, що нібито готують "диверсії" "на замовлення українських спецслужб".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
На думку Тимчука, у бойовиків ДНР і ЛНР зле з креативом і історію про підлітків-"диверсантів" вони придумали у відповідь на провокації ФСБ Росії про "українських диверсантів" у Криму. "Не знаєш, плакати чи сміятися. Аналізуючи і порівнюючи повідомлення наших спецслужб (насамперед, ГУР МО і СБУ) і гучні викрики «МГБ» або «військової розвідки» терористів, не можна не помітити, що останні, не маючи реальних фактів проти України, відверто займаються папужництвом. Правда, з серйозним пригальмовуванням - видно, інтелекту у бойовиків таки не вистачає на оперативний плагіат", - написав координатор" Інформаційного спротиву".
Як приклад він навів ситуацію, коли Київ заявляє про здачу обладнання з підприємств на окупованих територіях на металобрухт, і через пару днів бойовики заявляють про те ж, тільки застосувавши до бійців АТО, що перебувають на контрольованій урядом території України. "Або зафіксував штаб АТО застосування бойовиками артилерії - і через кілька днів Захарченку з Плотницьким ввижаються на фронті українські «Піони» і американські САУ, які від душі гатять по «домівках мирних жителів»", - додав Тимчук.
"З діточками бойовики і зовсім впали в ступор. Протягом минулого літа українські спецслужби неодноразово повідомляли про те, що підлітків в окупованих районах відправляють у «військово-патріотичні табори» для проходження «початкового курсу» диверсійної підготовки - терористи вирощують собі зміну. ​​Подібні «навчальні заняття» раніше група ІС фіксувала і в школах «ЛДНР» - дітей вчать, як поводитися зі стрілецькою зброєю та вибуховими речовинами. І ось «МГБ ДНР», чимало піднатужившись, народило «гідну відповідь» - «українську диверсійну групу» із «завербованих» підлітків", - пояснив він.
"Цікаво, що всю свою шизофазичну ахінею в «ЛДНР» офіційно оформляють і відсилають в СММ ОБСЄ. Сподіваємося, що європейські представники в цій місії теж отримують заряд бадьорості, радіючи над цими цидулками. Єдині, кому зовсім не смішно - самі підлітки, які стали жертвами неадекватних дядь з «ЛДНР»", - зазначив Тимчук.
"Ну а казкарям з «ДНР», які пихкають від старанності в спробах дискредитувати Україну, рекомендуємо попросити у Захарченка пару тисяч доларів з його «бізнесу» з розпродажу Донбасу росіянам - щоб виписати з Москви професійних брехунів з телеканалів «RT» або «Зірка», та пакетик нової міцної трави. Дивишся, і з креативом складеться. До слова, таку «укропську ДРГ» рекомендуємо «військовій розвідці ДНР» формувати з тварин - бойових хом'ячків або ховрахів зі Сил спецоперацій ЗСУ, які пройшли курс підготовки інструкторами НАТО. Дивишся, і «Грінпіс» вдасться на свою сторону переманити", - резюмував депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися відео допитів підлітків, звинувачених бойовиками в організації "диверсій".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?