Уся суть ЛНР: в соцмережах обговорюють фото з окупованого Луганська
Категорія
Події
Дата публікації

Уся суть ЛНР: в соцмережах обговорюють фото з окупованого Луганська

Уся суть ЛНР: в соцмережах обговорюють фото з окупованого Луганська
Джерело:  online.ua

У мережі опублікована фотографія з окупованого бойовиками так званої ЛНР Луганська, на якій показано, що колись модний магазин «Пасаж» перетворився після приходу проросійських бойовиків на «комісійний».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook луганського блогера, який пише під ніком "Савелій Вассерман".
«Вся наша «республіка» в одному фото. Луганчани зрозуміють», - написав Вассерман.
За його словами, на місці комісійного магазину «Лідер» до окупації регіону бойовиками розташовувався магазин «Пасаж», де продавалися модні предмети декору та інтер'єру, «в який все місто ходило подивитися».
«У мене звідти пару ваз, коли дуже дорого, але для чогось купувалося, і він для чогось працював. Для естетів і багатих. Або просто як виставка-музей. Самий центр міста, центріше нікуди. А тепер комісіонка. Квітнемо і пахнемо», - додав Вассерман і опублікував відповідну фотографію.




Тетяна Плясунова: Ніяка не комісіонка! Давайте називати речі своїми іменами. Музей скрепного віджиму і раритетного мотлоху з горища.


Andrii Ostapenko: Скоро зроблять з нього продуктовий або наливайку...


Олена Луг: Ну нарешті відкрився! Торговий центр.


Володимир Вільний: Реально фото чітко показує «республіку». А ігрові автомати? Заборонені? Теж прибуток буде.


Як повідомляв ONLINE.UA,

бойовики так званої ЛНР мали намір роздавати прострочені продукти з російських "гуманітарних конвоїв" в школах і дитячих садах на підконтрольних їм територіях

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?