Радник Гройсмана виявився замішаний в міжнародному скандалі
Категорія
Політика
Дата публікації

Радник Гройсмана виявився замішаний в міжнародному скандалі

Радник Гройсмана виявився замішаний в міжнародному скандалі

Радник глави українського уряду Володимира Гройсмана Єжи Міллер очолював комісію з розслідування авіакатастрофи під Смоленськом, коли слідство передали російській стороні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Польське радіо".
Видання зазначає, що саме Міллер вплинув на те, щоб результати роботи Комісії дослідження авіакатастроф державної авіації збігалися з висновками російського уряду. Також стало відомо, що 28 квітня 2010 пройшла зустріч Міллера з членами Комісії, де, як вважають польські журналісти, і був спланований образ катастрофи, що не відповідає дійсності.
"Зберігся запис переговорів. Нинішній радник українського уряду переконував тоді польських фахівців, що спосіб їх роботи повинен бути злагодженим і в суспільстві не може породжувати сумнівів, - йдеться в повідомленні. - Саме на засіданні Комісії під керівництвом Міллера було прийнято рішення про те, щоб слідство передати росіянам".
Нагадаємо, 10 квітня 2010 року під Смоленськом розбився літак президента Польщі Леха Качинського.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилися дані, що говорять про те, що диспетчери дали членам екіпажу невірну інформацію про відстань до початку посадкової смуги, що могло стати причиною катастрофи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?