Порошенко "закрив" два складних питання для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко "закрив" два складних питання для України

Порошенко "закрив" два складних питання для України
Джерело:  УНН

Президент України Петро Порошенко сподівається, що вже в жовтні Україна зможе отримати безвізовий режим з країнами Європейського Союзу.
Про це він заявив на церемонії відкриття дитячого садка "Дивосвіт" в селищі Слобожанське в Дніпропетровській області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"І вже через кілька тижнів, я сподіваюся, в жовтні, у нас буде безвізовий режим", - підкреслив український президент.
Як зазначає "Gazeta.ua", глава держави також заявив про те, що 14 вересня на засіданні Ради директорів Міжнародного валютного фонду буде прийнято рішення про проведення нового траншу кредиту.
"Завтра, 14 вересня, у нас буде черговий мільярд - транш МВФ, який стане міцним фундаментом під нашою реформою", - сказав Порошенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, міністр фінансів РФ Антон Силуанов заявляв, що Росія голосуватиме "проти" надання чергового траншу МВФ Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?