У Львові господиня авто "поплатилася" за георгіївську стрічку: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові господиня авто "поплатилася" за георгіївську стрічку: опубліковані фото

У Львові господиня авто "поплатилася" за георгіївську стрічку: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Львові автомобіль з білоруськими номерами, в салоні якого була георгіївська стрічка, розмалювали синьою і жовтою фарбами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Варта 1".
"12.09.2016 о 21:10 на вулиці Самчука, 8 щодо автомобіля на білоруській реєстрації з георгіївською стрічкою в салоні. О 21:15, поки ми шукали власників, невідомі напали на авто і розмалювали його фарбою", - йдеться в повідомленні.
Пізніше власниця машини вибачилася перед львів'янами і пояснила, що не мала нічого поганого на думці. Водночас вона поскаржилася на хуліганів, написавши заяву в поліцію.
Як розповіла ZAXID.NET прес-секретар Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, власницею автомобіля виявилася іноземка. Вона пояснила, що ця стрічка вже більше 10 років висить у її машині, і жінка вже навіть забула про неї.
Правоохоронці проводять перевірку за цим фактом.
Відзначимо, що георгіївська стрічка, яка в Росії є символом перемоги у Другій світовій війні, в Україні сприймається як символ російських окупантів і сепаратистів на Донбасі.
Раніше в Харкові депутат поплатився за носіння георгіївської стрічки.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?