Росія відмовилася від найважливішого продукту з України
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія відмовилася від найважливішого продукту з України

Росія відмовилася від найважливішого продукту з України
Джерело:  online.ua

Росія внесла сіль до переліку продуктів, на які поширюється російське продовольче ембарго.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський портал правової інформації.
"Доповнити додаток до постанови уряду РФ від 7 серпня 2014 року позицією такого змісту: сіль (включаючи столову і денатуровану) і хлорид натрію чистий, розчинені або не розчинені у воді, або зі вмістом чи без вмісту добавок речовин, що перешкоджають злипанню або забезпечують сипкість; вода морська", - йдеться в повідомленні.
Заборона на ввезення солі з країн, на які поширюється дія ембарго, набуде чинності з 1 листопада 2016 року.
У списку заборонених до ввезення продуктів вже значилося м'ясо, молочні продукти, овочі, фрукти тощо.
Нагадаємо, продовольче ембарго у відповідь на санкції Заходу за анексію Криму діє в Росії з 7 серпня 2014 року щодо продукції з США, Євросоюзу, Австралії, Норвегії та Канади. З 13 серпня 2015 року в список цих країн включені такі, що приєдналися до антиросійських санкцій, Албанія, Чорногорія, Ісландія, Ліхтенштейн, з першого січня 2016 року - Україна.
Як повідомляв ONLINE.UA, незважаючи на продовольче ембарго, впроваджене Україною проти Росії, за перше півріччя 2016 року РФ втричі збільшила обсяги поставок пива на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?