Бойовики ДНР вішають на дітей-"диверсантів" підрив поїзда: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР вішають на дітей-"диверсантів" підрив поїзда: опубліковані фото

Бойовики ДНР вішають на дітей-"диверсантів" підрив поїзда: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Бойовики угруповання ДНР звинуватили підлітків, затриманих за підозрою в підготовці "диверсій" "на замовлення українських спецслужб", в підриві потягу в Ясинуватої 16 лютого 2016 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "МГБ" так званої ДНР.
"В результаті зазначеної диверсії завдано серйозних матеріальних збитків "республіці" - 7 вагонів рухомого складу зійшли з рейок, один перекинувся. Крім того встановлено, що зазначеною групою було здійснено дві невдалі спроби підриву залізничного полотна", - йдеться в повідомленні.
Також в мережі з'явилися фото наслідків підриву залізничного полотна 16 лютого.


Відзначимо, що представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи, перший віце-спікер Верховної Ради України

Ірина Геращенко

написала листа в ОБСЄ і ЮНІСЕФ з проханням перевірити, чи дійсно бойовики застосовували тортури по відношенню до захоплених підлітків.


"Днями в ЗМІ з'явилася шокуюча інформація, що орки в ОРДЛО затримали групу підлітків за "диверсії" і катують їх... Ця інформація, очевидно, вимагає перевірки - і я думаю, це хороша можливість ЮНІСЕФ перевірити цю інформацію, отримати доступ до нещасних дітей, яких катують публічними допитами на відео, - написала Геращенко у Facebook. - Очевидно, ця інформація потребує перевірки і реакції. Сьогодні я направила відповідні листи в ОБСЄ і ЮНІСЕФ з проханням терміново перевірити цю інформацію".


Нагадаємо, раніше в мережі

з'явилися відео допитів кожного із затриманих підлітків

.


Як повідомляв ONLINE.UA, нардеп

Дмитро Тимчук назвав працівників "МГБ" ДНР казкарями та папугами після їх заяв про диверсії, організовані підлітками

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?