У хворобі Клінтон запідозрили руку Путіна: з'явилася гучна заява
Категорія
Світ
Дата публікації

У хворобі Клінтон запідозрили руку Путіна: з'явилася гучна заява

У хворобі Клінтон запідозрили руку Путіна: з'явилася гучна заява
Джерело:  online.ua

Американський вчений Беннет Омалу вважає, що варто перевірити кров кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон, якій стало зле на церемонії пам'яті жертв 11 вересня, на вміст отрути.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter вченого.
На думку Омалу, ймовірно, що кандидата в американські президенти від Демократичної партії могли отруїти. Також він підкреслив, що не довіряє кандидату в президенти США від Республіканської партії Дональду Трампу, а також російському президенту Володимиру Путіну.
Як зазначив учений, "з цими двома все можливо".



Нагадаємо, Хілларі Клінтон стало погано на траурній церемонії пам'яті жертв теракту 11 вересня 2001 року. У мережі поширили відеоролики, на яких видно, як по дорозі до автомобіля Клінтон похитнулася, і їй допомагали сідати в автомобіль, поки охоронці намагалися закрити її від журналістів.


Як повідомляв ONLINE.UA, лікар Ліза Бердак пізніше пояснила, що

Хілларі Клінтон захворіла на запалення легенів

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?