Пропагандист Путіна побачив "слід Майдану" в Росії: в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандист Путіна побачив "слід Майдану" в Росії: в соцмережах сміються

Пропагандист Путіна побачив "слід Майдану" в Росії: в соцмережах сміються
Джерело:  online.ua

Путінський пропагандист, журналіст "Комсомольської правди", який відповідає за висвітлення військових конфліктів, Дмитро Стешин заявив, що гроші, знайдені у заступника начальника антикорупційного управління МВС Росії Дмитра Захарченка, - це "чорна каса" Майдану, який противники Путіна нібито планують в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Стешина.
"Є думка, що 9 мільярдів полковника - "чорна каса" російського Майдану. Долари - в заводській упаковці", - написав журналіст.
Нагадаємо, що Стешин з грудня 2013 по травень 2014 року працював на території України, в районі бойових дій в Слов'янську (Донецька область). У квітні 2014 року він написав на своїй сторінці в Facebook замітку про життя в Києві, закінчивши її фразою "з нинішніми українцями говорити нема про що. Відповіддю на їх звичну невмотивовану агресію до "москалів" може бути тільки удар в обличчя". Пізніше СБУ внесла його до списку персон нон грата і заборонила в'їзд в Україну.
У соцмережах сміються над заявами Стешина про "чорну касу" російського Майдану.
"Комсомольская правда" пише, що знайдені у полковника Захарченка дев'ять мільярдів рублів в доларовому еквіваленті - це "чорна каса" російського Майдану, які були ввезені сюди безпосередньо з США в банківській упаковці на організацію помаранчевої революції. Автор - Дмитро Стешин. Ну, хто ж ще. Пише він все це на повному серйозі. А одна з найбільш тиражних газет країни все це так само на повному серйозі друкує. Тобто, за версією Стешина, наше славне МВС настільки прогнило, що американські агенти впливу знаходяться в ньому вже на рівні полковників, наша славна ФСБ настільки слабка, що не в змозі засікти в Росію в'їзд фури, набитої американськими доларами в фабричній упаковці, наші славні прикордонники таке лайно, що набиті доларами фури катаються через кордон туди-сюди, наш славний уряд абсолютно не контролює ситуацію з американськими агентами, а наш славний Путін настільки дурний, що не може вплинути на те, що відбувається у нього під носом? Діма, ти зовсім є*анувся, так? Що ти верзеш?", - написав російський журналіст і блогер Аркадій Бабченко в Facebook.
"Діма Стешин чудовий! Цей борцун за щастя донецького і луганського народів написав в КП, що грошенята, які вдома на чорний день зберігав у себе податковий полковник, не просто грошенята, а ввезені безпосередньо з США (прямо в упаковках!) Кошти на організацію російського Майдану! На російську помаранчеву революцію ввезені підступними америкосами! Держдеп не дрімає! І це все на повному серйозі", - зазначив блогер Ян Валетов.
"****им немає спокою. Прийняли мусора з 9 млрд рублів, майже напевно члена "Єдиної Росії", корупційну свиню, що в системі цій гнилій роками вариться, відстібає міністрам і Путіну, кришує, покриває, відмазує, краде і тут **як - це, виявляється, американський шпигун планував розхитати човен. Тому що для мусорів-патріотів Росії це нетипово - мати повний будинок кеша. адже ось ****і кроти сліпі", - написав український блогер Антон Ходза.
Раніше в Росії влаштували тисняву через безкоштовне морозиво.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?