Знамениті противниці Путіна записали нову пісню: з'явилося аудіо
Категорія
Світ
Дата публікації

Знамениті противниці Путіна записали нову пісню: з'явилося аудіо

Знамениті противниці Путіна записали нову пісню: з'явилося аудіо
Джерело:  online.ua

Відомі противниці президента РФ Володимира Путіна Надія Толоконникова і Марія Альохіна, які входять до панк-групи Pussy Riot, записали спільну пісню з реперами Мезза и Сашею Честом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на rus2web.ru.
Відзначимо, що Саша Чест є автором патріотичної пісні "Мій найкращий друг - це президент Путін". Однак, судячи з тексту, новий трек носить опозиційний характер: "Ми говоримо, що думаємо, нам не треба проблем".
Ніяких коментарів від учасників запису поки немає.
Нагадаємо, що Pussy Riot були затримані 3 березня 2012 року за звинуваченням в хуліганстві у зв'язку з акцією в храмі Христа Спасителя. Вони були засуджені за статтею "Хуліганство" (ч. 2 ст. 213 КК РФ) до двох років позбавлення волі в колонії загального режиму. Винесення обвинувального вироку стало безпрецедентною російською подією останніх років, яка отримала небувалий громадський резонанс як всередині країни, так і в усьому світі. 10 жовтня 2012 Мосміськсуд залишив вирок Толоконниковій і Альохіній без зміни, а покарання третьої дівчині, Катерини Самуцевич, замінив на умовне і звільнив її в залі суду.
Пізніше Альохіна і Толоконникова були помилувані Путіним.
Як повідомлялося, в Росії Путіну вказали на його місце.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?