У справі про вбивство Шеремета спливла резонансна деталь
Категорія
Події
Дата публікації

У справі про вбивство Шеремета спливла резонансна деталь

У справі про вбивство Шеремета спливла резонансна деталь

Слідство встановило, що вибухівку в автомобілі відомого журналіста Павла Шеремета 20 липня могли привести в дію з покинутого будинку за адресою вулиця Івана Франка, 17.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень, де оприлюднено рішення Печерського суду від 1 вересня.
18 серпня слідчий у цій справі звернувся до суду з проханням надати дозвіл на огляд в цьому будинку.
У документі йдеться, що цей будинок розташований в місці, з якого зручно одночасно спостерігати і за припаркованими автомобілями поруч з будинком Шеремета, і за перехрестям вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького, де стався вибух.
"Із зазначеного місця зловмисникові найзручніше дистанційно підірвати вибуховий пристрій, залишаючись непомітним", - сказано в рішенні суду.


Раніше Печерський районний суд Києва дав дозвіл слідчим, які розслідують вбивство журналіста Павла Шеремета, розкрити його банківський сейф в київському відділенні "Сбербанку Росії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?