Путін віддав сіль чайкам: новий указ влади Росії розбурхав соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін віддав сіль чайкам: новий указ влади Росії розбурхав соцмережі

Путін віддав сіль чайкам: новий указ влади Росії розбурхав соцмережі
Джерело:  online.ua

У соцмережах веселяться через те, що Росія внесла сіль до переліку продуктів, на які поширюється російське продовольче ембарго, відзначаючи, що це рішення грає на руку синові генпрокурора РФ Юрія Чайки Артему Чайці, який є власником соляних заводів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
"У 1558 Іван Грозний подарував купцям Строгановим величезні володіння по річці Чусовой з покладами солі. У 2016 році Путін віддав сіль Чайці", - йдеться в Twitter Мид Роисси.
"І сіль вітчизни нам солодше і приємніше!", - йдеться в Twitter Мысли перзидента.

Гур'янов Сергій: Недарма Артем Чайка, син генпрокурора, купував соляні заводи. Випадковість. Просто успішний бізнесмен.
Сірий кардинал: На кордоні з РФ люди будуть проходити обстеження на наявність солей в організмі, в разі виявлення цієї речовини людей будуть чавити.
Володимир Беркович: Ця заборона в чистому вигляді пролобійована молодшим Чайкою, який прихопив всі поставки солі.





Раніше постійні представники країн-членів Євросоюзу прийняли рішення ще на півроку продовжити санкції щодо 146 фізичних осіб та 37 юридичних осіб в Росії за агресію проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?