У Києві заслужений лікар влаштувала п'яне ДТП: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві заслужений лікар влаштувала п'яне ДТП: з'явилися фото

У Києві заслужений лікар влаштувала п'яне ДТП: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Києві п'яна лікар-нейрохірург в'їхала в три припарковані автомобілі, після чого намагалася втекти з місця ДТП.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку "Київ оперативний" в Facebook.

"П'яне ДТП з черговою зіркою, цього разу - заслужений нейрохірург. На вул. Ярославській жінка на KIA sorento з номерами AA8075PB в'їхала в три припарковані автомобілі, після чого хотіла втекти з місця ДТП. Благо, люди заблокували їй дорогу. За старою доброю традицією, на допомогу примчав чоловік, який розмахував "незрозумілим" посвідченням", - ідеться в повідомленні.

Жінка зізналася, що пила, і навіть спробувала пояснити причину вживання алкоголю перед водінням, проте проходити тест на драгері відмовилася.

"Мадам працює нейрохірургом і, як вона пояснила, напилася через те, що "переселенці понаїхали і через це її дитину не взяли в дитячий садок". Проходити тест на стан алкогольного сп'яніння на місці п'яний нейрохірург відмовилася, поїхала на Визволителів в лікарню, де буде точно такий же драгер", - зазначили журналісти.

За їх словами, під кінець оформлення і перед поїздкою до лікарні жінка напідпитку заснула.

Раніше в центрі Києва на вулиці Саксаганського сталася жахливе дорожньо-транспортна пригода за участю патрульного автомобіля Toyota Prius і Chevrolet Lacetti, постраждали четверо людей.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?