Скандал із квартирою Лещенка: нардеп від душі пройшовся по Порошенкові
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал із квартирою Лещенка: нардеп від душі пройшовся по Порошенкові

Скандал із квартирою Лещенка: нардеп від душі пройшовся по Порошенкові
Джерело:  Країна.ua

Народний депутат від БПП Сергій  Лещенко, який оскандалився нещодавно з покупкою дорогої квартири в Києві, заявив, що президент України Петро Порошенко тріумфував і радів успішній роботі своїх ботів, що "атакували" Лещенка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю нардепа  "Стране".


Лещенко відзначив, що не шкодує про покупку квартири, проте хотів би повернути час назад і повідомити громадськості про своє нове житло до того, як це зроблять його недоброзичливці.


"Я не припускав масштабу медійного резонансу, але не вважаю покупку квартири помилкою. Ціна, яку я заплатив за квартиру, вигідна. Єдине, що б я виправив, якби повернути час назад, я б самостійно оприлюднив інформацію про покупку квартири. Тим самим випередивши своїх ворогів, які, як з'ясувалося, стежили за мною. Вже очевидно, що моніторили все: пересування, телефон", - сказав політик.


"Інформація про покупку з'явилася через дві години після того, як відповідну довідку (про те, що угода закрита, власність зареєстрована) отримав мій представник. Договір купівлі тут же з'явився в інтернеті з подачі людей, близьких до депутата Сергія Пашинського. Підбурювачами теми були люди, близькі до Арсена Авакова, Миколи Княжицького", - додав він і підкреслив, що російський олігарх Костянтин Григоришин не давав йому грошей.


Що ж стосується реакції Порошенка на скандал, Лещенко зазначив, що президент порадів такому скандалу.


"Кажуть, президент залишився дуже задоволений роботою своїх ботів і продажних "лідерів громадської думки" і кілька днів перебуває в тріумфальному настрої через те, що у нього з'явилася можливість мене атакувати, нейтралізуючи таким чином викриття на адресу корупціонерів з його оточення. Адже невипадково кампанію по мені супроводжували цинічні корумповані кола, в першу чергу з "Народного фронту" і БПП", - сказав нардеп.


Раніше військовий прокурор сил антитерористичної операції Костянтин Кулик подав заяву в Національне антикорупційне бюро України з вимогою заарештувати народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка на час розслідування законності отримання Лещенком коштів на покупку квартири в центрі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?