В Україні хвиля гучних допитів: Луценко розкрив деталі
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні хвиля гучних допитів: Луценко розкрив деталі

В Україні хвиля гучних допитів: Луценко розкрив деталі
Джерело:  online.ua

У Генеральній прокуратурі слідчі Головного слідчого управління викликають на  допит в якості свідка президента Петра Порошенка  найближчим часом, заявив генеральний прокурор Юрій Луценко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір 24 ​​каналу.


За його словами, допит Порошенко в рамках розслідування злочинів проти Євромайдану в 2014 році відбудеться найближчим часом.


"Так, він (допит - Ред.) був перенесений. Думаю, що буде найближчим часом", - сказав Луценко, відповідаючи на питання про те, коли саме буде допитаний глава держави в рамках розслідування за злочинами проти Майдану.


"Я не буду анонсувати дату", - також заявив генпрокурор.


Відзначимо, на початку серпня на допити в ГПУ в якості свідків у рамках розслідування злочинів, скоєних в січні-лютому 2014 року по відношенню до активістів Євромайдану, раніше були викликані Петро Порошенко, екс-прем'єр Арсеній Яценюк, секретар РНБО Олександр Турчинов, мер Києва Віталій Кличко , спікер ВР Андрій Парубій, губернатор Закарпатській області Геннадій Москаль та інші вищі чиновники.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Петро Порошенко заявив про те, що прийде на допит в Генеральну прокуратуру і дасть свідчення у справі про події на Євромайдані в січні-лютому 2014 року, якщо ГПУ звернеться до нього офіційно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?