Соціолог серйозно розчарувала і Порошенка, і його суперників
Категорія
Політика
Дата публікації

Соціолог серйозно розчарувала і Порошенка, і його суперників

Соціолог серйозно розчарувала і Порошенка, і його суперників
Джерело:  online.ua

Український соціолог Ірина Бекешкіна вважає, що рейтинг партії президента України Петра Порошенка - Блок Петра Порошенка - поступово падає до рівня "Народного фронту", чиї показники "лежать" вже давно.
Про це Бекешкіна сказала в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Прогнози - справа невдячна. Якщо ситуація не поліпшиться, то рейтинг БПП йтиме у бік рейтингу "Народного фронту", який лежить вже давно (рейтинг політичної сили Арсенія Яценюка, переможця парламентських виборів-2014 з партійними списками, впав до кількох відсотків, в той час як рейтинг Блоку Порошенка - трохи вище 9%, за даними групи "Рейтинг", - ONLINE.UA)", - сказала експерт.
За її словами, підвищення рейтингу партії Тимошенко або Опозиційного блоку досить відносне, тут потрібно дивитися на якість зростання.
"Інша справа, що коли ми говоримо про зростання рейтингу "Батьківщини" або Опозиційного блоку, то це правда, але не вся. Потрібно дивитися на якість зростання. Якщо 50% говорить, що вони на вибори не підуть, а серед тих, хто піде, 20% не визначилися, то рейтингові показники формує 30% опитаних", - сказала Бекешкіна.
Вона також зазначила, що наразі в Україні немає політичних героїв.
"Тому, якщо говорити про всі партії, сьогодні підтримка будь-якої з них на низькій базі. Немає у нас сьогодні політичних героїв", - резюмувала соціолог.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Рейтинг партии Порошенко может "лечь" рядом с Яценюком - социолог Ирина Бекешкина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?