Трамп в США потрапив у дуже неприємну історію з прокуратурою
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп в США потрапив у дуже неприємну історію з прокуратурою

Трамп в США потрапив у дуже неприємну історію з прокуратурою
Джерело:  online.ua

У США генеральна прокуратура в штаті Нью-Йорк перевіряє фонд кандидата в президенти Сполучених Штатів Дональда Трампа на предмет незаконної діяльності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
За словами керівника американської прокуратури Еріка Шнайдермана, відомство перевіряє відповідність роботи фонду законам штату Нью-Йорк. Причиною перевірки стали підозри прокурорів у здійсненні фондом неприпустимої для некомерційних структур діяльності.
При цьому Шнайдерман не уточнив, про яку саме діяльність йдеться. Раніше повідомлялося про виплату Трампом коштів прокурору штату Флорида в 2013 році, при цьому платіж був проведений через благодійний фонд американського мільярдера.
Ряд експертів не виключали, що виплату кошти прокурору Флориди можна розцінити як хабар від Трампа.
При цьому прокурор штату Флорида Пем Бонді тоді розглядала можливість порушити справу про програму бізнес-тренінгів "Університет Трампа", що закрилася в 2010 році після численних скарг, однак порушувати справу не стала.
Прокурор підтвердила отримання коштів від Трампа, при цьому вона заявила, що кошти призначалися для її підготовки до чергових виборів прокурора штату.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама розкритикував кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, заявивши, що президент Росії Володимир Путін є для нього "прикладом для наслідування".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?