Справа проти Авакова: Шкіряк надіслав привіт російській пропаганді
Категорія
Події
Дата публікації

Справа проти Авакова: Шкіряк надіслав привіт російській пропаганді

Справа проти Авакова: Шкіряк надіслав привіт російській пропаганді
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк не вбачає проблеми у відкритті кримінального провадження проти глави МВС, позаяк вважає, що абсолютно всі рівні перед законом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар Шкіряка "112 Україна".
Радник глави МВС вважає, що у відкритті справи протии його шефа немає ніякої сенсації.
"Мені невідомо, про яку справу говорив генпрокурор, я не знаю, чому це головна подія дня. Всі повинні усвідомлювати, що всі рівні перед законом, і міністр у тому числі. Міністр Аваков також громадянин України», - сказав Шкіряк.
«За будь-якою заявою справа вноситься в ЄРДР (Єдиний реєстр досудових розслідувань - Ред.). Прокуратура повинна буде внести цю справу в ЄРДР. Ніякої сенсації і нічого екстраординарного не сталося», - додав Шкіряк.
«Я можу заспокоїти і російську пропаганду, яка з самого ранку мало не радіє, і ту частину українського політикуму, яка сьогодні намагатиметься махати прапорами. Ніяких проблем я не бачу", - також заявив радник Авакова.
Шкіряк також висловив впевненість в тому, що Аваков і далі обійматиме свою посаду, незважаючи на порушення ГПУ справи проти нього.
Відзначимо, що 13 вересня генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про відкриття кримінального провадження проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова після відповідного звернення голови Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.
Як повідомляв ONLINE.UA, Луценко також заявив, що ГПУ активізує розслідування справи про винесення неправосудного рішення суддями Конституційного суду при зміні Конституції в 2010 році і завершить провадження щодо всього масиву звинувачень проти екс-президента Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?