Уся правда про "громадянську війну": соцмережі підірвало відео з бойовиком з Росії на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Уся правда про "громадянську війну": соцмережі підірвало відео з бойовиком з Росії на Донбасі

Уся правда про "громадянську війну": соцмережі підірвало відео з бойовиком з Росії на Донбасі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося зізнання російського найманця на Донбасі, який заявив, що в Україну постійно заходитимуть військові РФ, тому що мета Кремля - ​​розвал України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста Дениса Казанського, який оприлюднив відео.
"Я - 100% доброволець з Росії. Якщо мене не стане, на моє місце прийдуть 2 інших росіянина. А на їх місце - 4 інших росіянина. І так буде нескінченно. Поки Україна не розвалиться", - сказав чоловік на відео.
"Так виглядає "громадянська війна" в Україні. Радує, що окупанти самі знімають такі відеоролики. Ніхто вже не приховується", - прокоментував ролик Казанський.
Відео з російським найманцем активно обговорюють і інші користувачі мережі.
Так, блогер Костянтин Батозький написав: "Раптом серед вас, котики, ще є ті, хто вважає, що у нас йде громадянська війна. Так ось, у нас немає громадянської війни. Є анексія Криму та окупація частини України рашистськими чудовиськами".
"Відео для тих, хто звинувачує в усьому Путіна, а не російський народ. Треба розуміти, що Путін просто виконує їх волю. Не знаю, скільки таких придурків насправді, але вони є, і ми це все бачимо, тому всі сили на зміцнення армії і інтеграцію в НАТО", - зазначив у коментарях користувач Viktor Ostafeychuk.
Dim Boich: Скільки ж у Шарикова внучат.




Раніше ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький насмішив користувачів соцмереж безглуздим засіданням "уряду республіки", на якому, серед іншого, обговорювалися проблеми завищених цін на курятину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?