У Росії у суперкорупціонера знайшли нові мільярди: соцмережі в шоці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії у суперкорупціонера знайшли нові мільярди: соцмережі в шоці

У Росії у суперкорупціонера знайшли нові мільярди: соцмережі в шоці
Джерело:  online.ua

У членів сім'ї тимчасово виконуючого обов'язки начальника відділу «Т» головного управління економічної безпеки (ГУЕБіПК) міністерства внутрішніх справ Росії Дмитра Захарченка виявили 300 мільйонів євро на рахунках у швейцарських банках.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське агентство «Росбалт».
За словами джерела агентства, в розпорядженні ФСБ виявилися документи про рахунки офшорних фірм, які зареєстровані на 53-річного батька Захарченка.
При цьому раніше у затриманого 9 вересня Захарченка за звинуваченням в отриманні хабара і перевищенні повноважень під час обшуків в квартирі вилучили більше 120 мільйонів євро (близько 9 мільярдів рублів).
У соцмережах новина викликала великий резонанс серед користувачів.




Юрій Коротков: Ось це суми, і що далі??? Амністія? А міністр МВС ще не подав рапорт? Давно б уже пора...


Олена Дроздова: Зрозуміти і пробачити...


Pavel (From_Spb_): Який щасливий борець з корупцією. Все, що вилучав, напевно, зберігав у себе.


Nikodim: Воістину - жадібність фраєра згубила...


ThermonuclearOctober: Схоже, цей "полковник" керував бюджетом Росії. Нам все про нього розповіли? Весь общак МВС тримав?



Roman Berezovskiy: Але він з кожним днем просувається все вище.
Як повідомляв ONLINE.UA, впливове британське видання Daily mail допустило конфуз, проілюструвавши новину про затримання в Росії глави антикорупційного агентства фотографією ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?