Бойовики ДНР накрили мінами цвинтар в Авдіївці: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР накрили мінами цвинтар в Авдіївці: з'явилися фото

Бойовики ДНР накрили мінами цвинтар в Авдіївці: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Через мінометний обстріл Авдіївки Донецької області з боку бойовиків так званої ДНР були зруйновані п'ять могил на місцевому кладовищі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Донецькій області.
У відомстві зазначають, що мінометний обстріл Авдіївки почався близько 4:00 ранку, при цьому обійшлося без жертв і постраждалих.
"Близько 9:00 ранку в Авдіївське відділення поліції надійшло повідомлення від жителів про те, що зруйновані 5 могил на цвинтарі. Крім того, під час обстрілу було пошкоджено цех з виробництва пам'ятників - побиті вікна та дах будівлі - і автомобіль, який стояв поруч", - сказано в повідомленні.
На місці працювала слідчо-оперативна група правоохоронців. Обставини події з'ясовуються.
У поліції вже присвоїли правову кваліфікацію інциденту - стаття 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу.
Як повідомляв ONLINE.UA, 13 вересня повідомлялося, що сили АТО влаштували тотальну зачистку так званої "сірої зони" - Старої Авдіївки, де немає позицій української армії, однак часто зустрічаються ДРГ противника.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?