Прийнято рішення щодо київської патрульної, яка любить випити і постріляти
Категорія
Події
Дата публікації

Прийнято рішення щодо київської патрульної, яка любить випити і постріляти

Прийнято рішення щодо київської патрульної, яка любить випити і постріляти
Джерело:  Сьогодні

Патрульну поліцейську Анжелу Михальчук, яку в Києві затримували її ж колеги за водіння в нетверезому стані, звільнили з поліції, заявив заступник начальника патрульної поліції Києва Дмитро Євдокимов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Сегодня".
"Поліцейська Анжела Михальчук звільнена. Це сталося ще минулого тижня. Вона звільнена за статтею, за порушення присяги поліцейського. Ми звільнили її примусово", - сказав Євдокимов.
Нагадаємо, що близько 04:00 ранку 14 серпня на Героїв Дніпра в Оболонському районі Києва поліцейські зупинили авто, яке порушувало ПДР. Після зупинки автомобіля поліцейські помітили, що дівчина, яка сиділа за кермом, пересіла на пасажирське сидіння. Нею виявилася співробітниця патрульної поліції, що мала ознаки алкогольного сп'яніння. Від огляду на стан сп'яніння та підписання адміністративних матеріалів дівчина відмовилася, але показала своє посвідчення водія.
У вересні Михальчук також влаштувала стрілянину в одному зі столичних ресторанів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?