Луценко розповів про аферистів, за яких "вписалися" люди Ляшка: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко розповів про аферистів, за яких "вписалися" люди Ляшка: опубліковані фото

Луценко розповів про аферистів, за яких "вписалися" люди Ляшка: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Києві затримали шахраїв, які за допомогою фальшивих посвідчень вимагали з людей гроші.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook генпрокурора України Юрія Луценка.
"Історія про шахраїв. Якийсь киянин Петровський разом з громадянином Ізраїлю Вайсбергом намалювали собі круті "ксиви", нашили мундири з генеральськими погонами, навісили орденів і заробляли непогані гроші на дурнях. Тільки з громадянина Гусєва вони здерли 61 000 доларів за сприяння в призначенні його начальником управління економіки та інвестицій Одеського порту. Потім захотіли розвести Гусєва на 70 тисяч доларів за призначення його головним лісничим Київщини", - розповів Луценко.
"При передачі коштів з'явилася прокуратура. Набір шахрайського реквізиту, виявленого при обшуку, вразив бувалих слідчих", - додав він.
Далі, за словами Луценка, під будинок Петровського з'явилися радикали Олега Ляшка.
"Але все стало ясно, коли під будинком громадянина Петровського з'явилася депутатська радикальна група підтримки", - написав генпрокурор.
На одному з фото, які він оприлюднив, видно, що приїхав нардеп Андрій Лозовий.
"Фото головного радикала - сенсея по заробітках шляхом переодягання і шахрайства - завершило картину маслом", - резюмував Луценко і показав архівний знімок з Ляшком.



Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно

в рамках проведення спецоперації "Бурштин" в Рівненській області був затриманий Сарненський прокурор, а також два організатора незаконного видобутку дорогоцінних каменів

.























Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?