Винищувачі РФ на Донбасі: нардеп видав фотодокази, соцмережі сміються
Категорія
Події
Дата публікації

Винищувачі РФ на Донбасі: нардеп видав фотодокази, соцмережі сміються

Винищувачі РФ на Донбасі: нардеп видав фотодокази, соцмережі сміються
Джерело:  online.ua

Народний депутат від БПП Олександр Бригинець обнародував фото, які він вважає доказами польоту російських винищувачів над Донбасом і які насправді фіксують не більше ніж красивий схід сонця.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бригинця.
"Ось ранкові фотки з літаками. З першого разу зрозуміти їх важко, тому що відстань значна і апарат не ідеальний. Але якщо ви переглянете кілька фото одне після іншого, то ви помітите, як рухається інверсійний слід літаків", - написав депутат.
Він ще раз нагадав, що бачив 4 літаки в районі Донецьк-Ясинувата-Горлівка близько 6:00 ранку. Потім, за його словами, з'явився п'ятий літак, а можливо, повернувся один з 4 і "влаштував випендрьож над Горлівкою".
У соцмережі сміються з фото Бригинця.
Eugene Kobzev: Я бачу тільки звичайні перисті хмари.

Iryna Smolych: Олександре, то Вам щось наснилося.

Максим Шпак: І де там літаки?

Олександр Наконечний: Ясно ж видно - російські винищувачі! Он і пілот дулі крутить у бік тих, хто знімає, і явно п'яний! А другий пілот - ведмідь з балалайкою. Які ще потрібні докази?

Віталій Панич: Три рази протер монітор, хто зна. Літака так і не знайшов. Може, підкажете, де він тут на фото праворуч (ліворуч), вгорі, внизу? Я не заперечую. Можливо, вони і літали... Але ж на фото їх не видно.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бійці АТО вже повідомляли про російську авіацію над Донбасом.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?