У Гройсмана розповіли, якої інфляції чекають у 2017 році
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Гройсмана розповіли, якої інфляції чекають у 2017 році

У Гройсмана розповіли, якої інфляції чекають у 2017 році
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів під керівництвом прем'єра Володимира Гройсмана прогнозує зростання валового внутрішнього продукту в 2017 році на рівні 3%, а інфляцію - на рівні 8,1%.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"Зростання ВВП прогнозується на рівні 3%, інфляція - на рівні 8,1% (грудень до грудня), рівень безробіття - 8,7% для економічно активного населення у віці 15-70 років", - заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час засідання Кабміну.
Він також зазначив, що прогноз на 2017 рік передбачає інвестиції, експорт і збільшення зовнішнього попиту в якості двигунів економічного прогресу.
За його словами, конкурентоспроможність української продукції на ринках зростає.
Як повідомляв ONLINE.UA, Національний банк України зберіг прогноз інфляції на 2016 рік на рівні 12%, в той же час в регуляторі не виключають зниження рівня інфляції в поточному році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?