На Донбасі знову втрати: у Порошенка повідомили подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі знову втрати: у Порошенка повідомили подробиці

На Донбасі знову втрати: у Порошенка повідомили подробиці
Джерело:  online.ua

За добу 13 вересня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один боєць Збройних Сил України, ще один військовослужбовець отримав поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « РБК-Україна ».
Про втрати в зоні АТО повідомив під час традиційного брифінгу спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.
"За минулу добу в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, один отримав поранення», - повідомив Лисенко.
«Це сталося в Зайцевому під час ворожого обстрілу з гаубиць калібром 152-мм "Гіацинт-Б", - додав спікер АП з питань АТО.
Відзначимо, чергова домовленість про перемир'я в зоні АТО була досягнута 1 вересня на переговорах Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі в кінці серпня. Однак бойовики вже неодноразово порушували перемир'я.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Організації з безпеки і співпраці в Європі заявили, що після впровадження "режиму тиші" на Донбасі кількість обстрілів зменшилася на 90%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?